De nieuwe Renault Clio een Facelift krijgt

Sinds de introductie 26 jaar geleden van de eerste Renault Clio zijn er al meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht. Dankzij een krachtig design, nog betere interieurafwerking en een uitgebreid motorenprogramma tilt Renault de nieuwe Clio naar een hoger plan.


Styling: kwaliteiten behouden
De vierde generatie Renault Clio uit 2012 was het eerste model voorzien van de nieuwe designhand van Laurens van den Acker, directeur Corporate Design Renault. De nieuwe Renault Clio maakt dankzij de herkenbare LED-verlichting, inclusief C-vormige dagrijverlichting, meteen een onuitwisbare indruk. Aan de voorzijde siert een hertekende grille, met centraal het Renault logo. Een brede grille onderaan de voorbumper en een nieuwe achterbumper geven de Renault Clio een nog robuustere uitstraling.

 

Rijplezier, connectiviteit en wendbaarheid
Renault breidt het motorenprogramma uit met een krachtige en efficiënte 1.5 dCi 110 (110 pk, 81 kW) dieselmotor, gekoppeld aan een handgeschakelde zestraps transmissie. Ook een handgeschakelde zesbak in combinatie met de TCe 120 (120 pk, 88 kW) benzinemotor is nieuw. Dit alles resulteert in een toonaangevend motorengamma in zijn segment. In totaal is er keuze uit 11 motoren/transmissies.

De nieuwe Renault Clio is leverbaar met 3 verschillende navigatie- en multimediasystemen: Media Nav, Renault R-Link en het nieuwe slimme R&Go systeem. De nieuwe Renault Clio is de eerste B-segmentauto van Renault verkrijgbaar met een BOSE® audiosysteem, terwijl de aanwezige rijhulpsystemen de nieuwe auto nog veelzijdiger en veiliger maken.

Als aanvulling op de parkeersensoren achter is de Renault Clio, afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau, ook leverbaar met parkeersensoren aan de voorzijde en een achteruitrijcamera. Voor de rijker uitgeruste versies levert Renault optioneel Easy Park Assist (een automatisch inparkeersysteem).

Renault opent deze zomer de orderboeken van de nieuwe Clio. De levering start na de zomer. Prijzen maakt Renault in een later stadium bekend.


Meer acties

Occasion van de Week!

#𝕆𝕔𝕔𝕒𝕤𝕚𝕠𝕟𝕍𝕒𝕟𝔻𝕖𝕎𝕖𝕖𝕜! 🚗 Check eerst deze link en ontdek dat elektrisch rijden helemaal niet zo spannen...

Nu ook via Whatsapp bereikbaar!

Om u nog gemakkelijker en sneller van dienst te zijn, kunt u ons per heden naast bellen en mailen oo...

Klaar voor de 'groene' toekomst!

Frans Stokman BV is klaar voor de 'groene' toekomst. De verbouwing is achter de rug en wij f...

Heropening showroom en receptie

Na een intensieve verbouwing zijn wij inmiddels weer ingetrokken in onze vernieuwde showroom en rece...

2e Pinksterdag geopend

Op 2e Pinksterdag is Frans Stokman BV geopend van 10:00 - 17:00 uur. DJ Danny zal zorgen voor een ge...

Verbouwingsupdate

Verbouwingsupdate!  Vorige week zijn er twee zeer grote balken geplaatst, zodat ons dak s...

2e Paasdag niet geopend

Vanwege het Coronavirus zijn wij voor het eerst sinds 1982 op Tweede Paasdag niet geopend!