Caravan onderhoud

Bij Frans Stokman (Noord-Holland) kunt u terecht voor een onderhoudsbeurt van uw caravan.

Goed caravan onderhoud is immers noodzakelijk om uw (en die van uw mede weggebruikers) verkeersveiligheid te waarborgen en de levensduur van uw caravan te verlengen. Daarbij zorgt een caravan onderhoudsbeurt ervoor dat u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen komt te staan. Hier kunt u het beste voor zorgen door uw caravan minimaal eens in de twee jaar te laten checken tijdens een onderhoudsbeurt.

BOVAG caravan onderhoudsbeurten bij Frans Stokman

Onze onderhoudsservices zijn te verdelen in drie verschillende BOVAG onderhoudsbeurten:

 • Onderhoudsbeurt Caravan/ vouwwagen
 • Onderstelbeurt Caravan / vouwwagen

Elke caravan onderhoudsbeurt bestaat uit een keuring aan de hand van de door BOVAG opgestelde onderhoudspunten. De BOVAG onderhoudspunten zijn gebasseerd op wettelijke eisen gericht op veiligheid, zoals de kwaliteit van de banden en de gasinstallatie. Na de onderhoudskeuring ontvangt u van ons een uitgebreid rapport waarop de punten van controle zijn aangegeven en onze bevindingen hierover per punt. Indien er onderhoud aan uw caravan nodig is zal dit aan u worden voorgelegd. Meestal adviseren wij, uit oogpunt op uw veiligheid, om de gebreken zonder uitstel te laten repareren. Indien uw caravan, al dan niet na reparatie, op alle inspectiepunten is goedgekeurd krijgt uw caravan een BOVAG-keuringssticker. Op deze sticker staat het jaartal en de maand weergegeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Levering van onderdelen

Wij leveren onderdelen voor vele merken caravans. Waaronder Knaus, Eifelland, Weinsberg, Wilk, Chausson, Challenger, Sterckeman en Caravelair. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Onderhoud op maat

Met de caravan onderhoudsbeurten van Frans Stokman bent u verzekerd van onderhoud op maat. Hier de voordelen van onze onderhousbeurten op een rij:

 • Altijd scherpe prijzen
 • Eenvoudig online of telefonisch een afspraak plannen
 • Geschikt voor alle merken
 • Altijd zo snel mogelijk terecht (maak nu een afspraak)
 • Bij noodzakelijke reparaties altijd een prijsopgave vooraf

Wij hebben een goed geoutilleerde werkplaats waar een compleet serviceteam 12 maanden per jaar voor u klaar staat.

Maak nu een onderhoud of reparatieafspraak via het formulier op deze pagina.

Schadeafhandeling van uw caravan

Mocht u schade hebben aan uw caravan dan is dit vervelend genoeg. Wij zorgen voor een correcte schadeafhandeling met behoud van de fabrieksgarantie. Voor u een zorg minder.

Montage caravan accessoires

Voor het monteren van caravan accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring in montage van caravan movers, airconditioning, fietsenrekken, satelietschotels en serviceluiken. Bel of email gerust voor een offerte of afspraak.

  Afsprakenformulier

  Let op! De kalender is niet gekoppeld aan onze actuele planning.
  Wij nemen contact met u op of de gewenste datum nog beschikbaar is.


  Uw gegevens

  Heeft een vraag of opmerking voor ons welke niet gerelateerd is aan onze werkplaats? Ga dan naar onze contact pagina en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

  *) Verplicht veld
  **) Aan vervangend vervoer zijn kosten verbonden