Camper totaalonderhoud

Bij Frans Stokman in Noord-Holland kunt u terecht voor onderhoud van uw camper. Wij onderhouden zowel de opbouw van uw camper als de auto zelf: totaalonderhoud! 1 adres voor uw complete camper!

Goed onderhoud is noodzakelijk om uw verkeersveiligheid te waarborgen wanneer u op pad gaat met uw camper. Tevens verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van uw camper en zorgt een camper onderhoudsbeurt ervoor dat u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen komt te staan.

Zorg er daarom voor dat uw camper minimaal eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt krijgt.

Frans Stokman BV richt zich op het autotechnisch onderhoud en APK keuringen van de campers tot 20 jaar oud. Voor onderhoudswerkzaamheden aan het opbouw/woongedeelte van de camper zit geen leeftijdsgrens.

BOVAG camper onderhoudsbeurten bij Frans Stokman

Elke camper onderhoudsbeurt bestaat allereerst uit een keuring aan de hand van de door BOVAG opgestelde onderhoudspunten. Deze punten zijn gebasseerd op wettelijke eisen aangaande veiligheid, zoals banden, remmen en de gasinstallatie. Na de keuring ontvangt u van ons een uitgebreid rapport waarop de punten van controle zijn aangegeven en onze bevindingen hierover. Indien er onderhoud aan uw camper nodig is zal dit aan u worden voorgelegd. Voor uw veiligheid adviseren wij meestal om de gebreken zonder uitstel te laten repareren. Indien uw camper (eventueel na reparatie) op alle inspectiepunten is goedgekeurd, krijgt deze een BOVAG-keuringssticker. Op deze sticker staat het jaartal en de maand weergegeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Montage camper accessoires

Voor het monteren van camper accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring in montage van airconditioning, fietsenrekken, satelietschotels, levelsystemen, luifels, Bearlock en serviceluiken. Bel of email gerust voor een offerte of afspraak.

Levering van onderdelen

Wij leveren onderdelen voor vele merken campers. Waaronder Knaus, Eifelland, Hymer, Adria, Vimara, Weinsberg, Wilk, Chausson, Challenger, Sterckeman en Caravelair. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Onderhoud op maat

Met de onderhoudsbeurten van Frans Stokman bent u verzekerd van onderhoud op maat. Hier de voordelen van onze onderhousbeurten op een rij:

 • RDW-erkende APK-keurmeesters
 • Eenvoudig online afspraak plannen
 • Geschikt voor alle merken 
 • Altijd zo snel mogelijk terecht (maak nu een afspraak) 
 • Bij noodzakelijke reparatie altijd een prijsopgave vooraf

Wij hebben een goed geoutilleerde werkplaats waar een compleet serviceteam 12 maanden per jaar voor u klaar staat.

Maak nu een onderhoud of reparatieafspraak via het formulier op deze pagina.

Schadeafhandeling van uw caravan of camper

Mocht u schade hebben aan uw camper is dit vervelend genoeg. Wij zorgen voor een correcte schadeafhandeling met behoud van de fabrieksgarantie. Voor u een zorg minder.

  Afsprakenformulier

  Let op! De kalender is niet gekoppeld aan onze actuele planning.
  Wij nemen contact met u op of de gewenste datum nog beschikbaar is.


  Uw gegevens

  Heeft een vraag of opmerking voor ons welke niet gerelateerd is aan onze werkplaats? Ga dan naar onze contact pagina en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

  *) Verplicht veld
  **) Aan vervangend vervoer zijn kosten verbonden