Schadeherstel caravan of camper

Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats waar een compleet serviceteam 12 maanden per jaar voor u klaar staat.

Wat voor schade u ook heeft aan uw caravan of camper, u kunt altijd bij ons terecht.

Correcte schadeafhandeling

Mocht u schade hebben met uw caravan of camper, dan is dit vervelend genoeg. Wij zorgen voor een correcte schadeafhandeling met behoud van de fabrieksgarantie. Voor u een zorg minder.

Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zelf zaken mee doen, de keuze blijft altijd aan u. Breng daarom uw caravan of camper voor schadeherstel naar zijn thuishaven, Frans Stokman b.v.

RE-CAMP Camperherstel

Heeft u schade aan uw camper of caravan? Kies dan voor een professionele RE-CAMP hersteller! RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel is een landelijke samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper en caravan schadeherstellers. RE-CAMP staat voor een zeer vakkundig en snel schadeherstel van uw camper of caravan met 10 jaar garantie! Partners van RE-CAMP zijn o.a. Camper Verzekerd, Aveco Verzekeringen en NKC. Frans Stokman BV verzorgt RE-CAMP schadeherstel voor uw camper, maar via een andere maatschappij bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons!

Maak direct een afspraak om de schade aan uw caravan of camper vakkundig te laten herstellen vie het formulier op deze pagina.

  Afsprakenformulier

  Let op! De kalender is niet gekoppeld aan onze actuele planning.
  Wij nemen contact met u op of de gewenste datum nog beschikbaar is.


  Uw gegevens

  Heeft een vraag of opmerking voor ons welke niet gerelateerd is aan onze werkplaats? Ga dan naar onze contact pagina en vul het formulier zo volledig mogelijk in.

  *) Verplicht veld
  **) Aan vervangend vervoer zijn kosten verbonden