Nieuwsberichten

07jun
Vergeet niet om op tijd de APK en/of onderhoudsbeurt in te plannen
Wellicht heeft u het in de media gezien of gelezen afgelopen tijd: de wachttijd in de meeste autowerkplaatsen loopt op. Dit wordt veroorzaakt door een landelijk tekort aan autotechnici, terwijl het wagenpark blijft groeien. Wij ervaren momenteel ook een grote drukte en een oplopende wachttijd in onze werkplaats. Achter de schermen werken wij er met ons team hard aan om de wachttijd voor u zo beperkt mogelijk te houden.Β De vakantieperiode staat voor de deur en uit ervaring is gebleken dat vaak op het laatste moment nog een afspraak wordt ingepland voorafgaand aan de vakantie. Wij willen u vragen om alvast vooruit te kijken en tijdig een afspraak in te plannen, om eventuele teleurstelling te voorkomen. Dit geldt ook voor uw APK afspraak, wij zullen u voortaan eerder een uitnodiging sturen dan dat u van ons gewend bent, zodat u nog de tijd heeft om een afspraak bij ons in te plannen.
22mei
Vacature Alert!
Ben je uitgekeken op je huidige baan? Kom ons gezellige en gemotiveerde team versterken!Wij hebben momenteel een vacature voor een autotechnicus: π’Žπ’†π’†π’“ π’Šπ’π’‡π’: en tevens hebben wij een vacature voor een bedrijfswagenmonteur:π’Žπ’†π’†π’“ π’Šπ’π’‡π’: Ben je benieuwd naar ons bedrijf? Loop dan gerust eens binnen en vraag naar Danielle of naar Frans. We laten je graag het bedrijf vrijblijvend aan je zien.
22mei
Weinsberg Champions Deals
Aftrap voor de CHAMPIONS DEALS! Grijp je kans en verzeker je van recordbrekende aanbiedingen en kortingen van 6000 euro op WEINSBERG campers, campers en CUV's, evenals 4000 euro op onze edition modellen. OP=OP.Β 
05apr
Voorjaarsactie op nieuwe campers tot 30 april
05apr
De nieuwe Trend: De bestseller wordt nog beter!
Moderner, veelzijdiger, trendy: de nieuwe Trend heeft een moderne designstijl, een uitgebreide standaarduitrusting en nog meer comfort.Al jaren is de Trend de best verkopende camper in het Dethleffs modelprogramma. Zijn succesformule: een omvangrijke uitrusting, een stijlvol design, overtuigende indelingsoplossingen en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.De nieuwe Trend neemt deze pluspunten over en vult ze aan met nieuwe, overtuigende functies en een interieurontwerp dat moderniteit en comfort combineert.Helemaal volgens de Trend. Fascinerend design met overtuigende functies.Aerodynamische kap boven de cabine met uitzetbaar dakraam (halfintegraal)Luiken links- en rechtsachter met eenhandsbedieningLichte, perfect reagerende bladveren van GFK voor een uitstekend rijcomfort70 cm brede comfort-opbouwdeur en verlaagde instapLifetime-Smart opbouwconstructie met houtvrije onderzijde met GFK-bekledingBestuurdersdeur standaard bij integralenZijwanden, achterzijde en dak van robuust, hagelbestendig GFKDynamisch gevormde achterzijde met afrondende bovenkant en automotive ShapeLine LED-achterlichten
26maa
Kampeerdagen en Paasdagen bij Frans Stokman
U bent van harte uitgenodigd tijdens de Kampeer- en Paasdagen bij Frans Stokman BV! Op zaterdag 30 maart zijn onze showrooms geopend van 09:00 - 17:00 uur met onze spectaculaire Paasacties en ook op 2e Paasdag bent u bij ons aan het juiste adres! De koffie en de paaseitjes staan voor u klaar!
31jan
Voorraadactie op alle caravans van modeljaar 2023 en voorraad campers!
Profiteer van maar liefst € 2.024,- op alle Caravelair caravans van modeljaar 2023 en op nieuwe campers die wij op voorraad hebben!
13jan
Vacature autotechnicus en bedrijfswagenmonteur
Bekijk onze leuke vacature in de autowerkplaats en kom ons enthousiaste team versterken:
01jan
Gelukkig nieuwjaar!
Gelukkig nieuwjaar namens het hele team van Frans Stokman BV
12dec
Eindejaarsactie! € 2023,- korting
€ 2023,- op alle caravans van modeljaar 2023 en op nieuwe voorraad camper!

    Contactformulier

    Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld