NIEUWE RENAULT TWINGO

Hippe stadsauto vanaf 1 september bij Frans Stokman b.v.

NIEUWE RENAULT TWINGO: GO ANYWHERE, GO EVERYWHERE

De nieuwe Renault Twingo staat vanaf vandaag bij Frans Stokman. Hij is leverbaar voor prijzen vanaf € 9.990,-. Om zijn debuut extra kracht bij te zetten, speelt de nieuwe Twingo de hoofdrol in een spraakmakende publiciteitscampagne, die ontwikkeld is door het Franse kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas. In een meeslepende animatiefilm worden de behendigheid en het fun karakter van de nieuwe Twingo op speelse wijze geïllustreerd. Het sluit volledig aan op de nieuwe campagneslogan: go anywhere, go everywhere.


Renault heeft de Twingo opnieuw uitgevonden. Ruim twintig jaar na de lancering van de eerste generatie verzet de nieuwe Twingo opnieuw de bakens in de compacte klasse. De volledig nieuwe, derde generatie Twingo is in meerdere opzichten uniek en bezit alle eigenschappen van de volmaakte stadsauto. Dankzij de innovatieve voertuigarchitectuur met de motor achterin en een ongebruikelijk lange wielbasis is de interieurruimte zeer royaal voor een auto van slechts 3,59 meter lang. Tegelijkertijd is de speelse Twingo ongekend dynamisch en is manoeuvreren nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de kleinste draaicirkel in het segment. De nieuwe SCe 70- en Energy TCe 90-benzinemotoren dragen in grote mate bij aan het fun-to-drivekarakter van de vrolijke Twingo, terwijl ze minder dan 100 gram CO2 per kilometer uitstoten. De nieuwe Renault Twingo is voor prijzen vanaf € 9.990,- (incl. BTW en BPM) leverbaar en is dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van kleurencombinaties en interieuropties geheel naar eigen smaak te personaliseren.

Sinds de introductie van de eerste generatie in 1992 staat de Twingo symbool voor Renaults innovatie en creativiteit in de compacte klasse. Onder leiding van Van den Acker is gekozen voor een zeer vrolijk, speels en kleurrijk design, geïnspireerd op de originele Twingo en de Renault 5 van weleer. De nieuwe Twingo valt op door de hoek waaronder de achterruit is geplaatst en de prominente schouderlijn. Dat zijn verwijzingen naar de iconische Renault 5 Turbo van begin jaren tachtig, waarvan de motor ook achterin was gemonteerd. De voorzijde van de nieuwe Twingo vertegenwoordigt Renaults nieuwste familiegezicht en is direct herkenbaar door het grote Renault-logo op een pianozwarte achtergrond. Net als de conceptauto’s Twin’Z en Twin’Run, die in 2013 zijn gepresenteerd, heeft de nieuwe Renault Twingo een uitgesproken karakter.


 

Meer nieuws

18 Dec

Sneak Preview Talisman en Mégane

In de loop van 2016 presenteert Renault de geheel nieuwe Mégane en Talisman. &n...

09 Sep

De nieuwe Renault Mégane

SCHIPHOL-RIJK – In de twintig jaar sinds de introductie van de eerste generatie...

01 Sep

de Nieuwe Talisman Estate...

Renault presenteert de nieuwe Talisman Estate. Evenals de op 6 juli onthulde sedanvers...

02 Jun

Prijzen en Informatie nieuwe Kadjar

Verken nieuwe avonturen met de Renault Kadjar Kruip achter het stuurwiel van de nieuwe...

27 Mei

De nieuwe Renault Espace

Alles verandert met de nieuwe Renault Espace. Schitterende lijnen in een krachtig en vl...

03 Apr

Vanaf April geen Koopavond meer

Na 33 jaar is er bij ons een einde gekomen aan de koopavond. In plaats daarvan zijn we...

09 Maa

Renault Kadjar: verleidelijke crossover

  SCHIPHOL-RIJK - Na de onthulling van de Renault Kadjar op 2 februari jl, presen...

22 Jan

*NIEUW* RENAULT PRIVATE LEASE

Renault private lease Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor &ea...