NIEUWE RENAULT MÉGANE LEVERBAAR VANAF 19.990 EURO

SCHIPHOL-RIJK – De prijzen van de Renault Mégane gaan ondanks het feit dat hij vernieuwd is, niet omhoog. De uitvoeringen Bose en GT-Line bieden bovendien flink wat voordeel. Verder zijnextra scherp geprijsde uitrustingspakketten leverbaar: het Technology Upgrade Pack en het Pack Handsfree. Het nieuwe model staat vanaf begin december bij de Renault-dealers.De vernieuwde Mégane heeft een nieuw en frisser ogend front gekregen, dat de eenheid tussen de Mégane Hatchback, Estate en Coupé versterkt. Alle carrosserievarianten zijn voorzien van dezelfde voorbumper en motorkap en nieuw vormgegeven elliptische koplampen. De voorzijde van de sportiefste Mégane-varianten – de R.S. en de GT – zijn uitgerust met koplampen met glanzend zwarte ‘oogleden’.

De vanafprijs van 19.990 euro (incl. BTW en BPM) geldt voor de vijfdeurs Mégane Hatchback Energy TCe 115 Stop & Start Authentique. De meerprijs van de Mégane Coupé bedraagt voor alle uitvoeringen 500 euro en voor de Mégane Estate 1.000 euro. 

Zeer compleet
De nieuwe Renault Mégane valt verder op door de zeer complete uitrusting. In de uitvoering Authentique zijn onder meer airconditioning, Bluetooth, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, en USB- en 3.5 Jack-aansluiting standaard.
De uitvoering Expression (meerprijs 1.700 euro) biedt daarbij een Tom Tom LIVE-navigatiesystem, 16” designwielen, LED-dagrijverlichting en een met leder bekleed stuurwiel.
De luxueuze uitvoering Bose is bovendien uitgerust met een Bose Premium-audiosysteem, lichtmetalen 17” wielen, donkergetint privacy glass, elektronisch geregelde airconditioning en parkeersensoren achter.
De uitvoering GT-Line biedt als extra onder meer een sportief vormgegeven voor- en achterbumper, sportstoelen, een sportstuur en een versnellingspookknop die met rood stiksel zijn afgewerkt. 
Met alle extra’s bij elkaar opgeteld zou de meerprijs van de uitvoeringen Bose en GT-Line respectievelijk 3.600 en 4.000 euro bedragen. Renault berekent echter 2.000 en 2.800 euro, wat bij de Bose-uitvoering een voordeel van 1.600 euro betekent, en bij de GT-Line een voordeel van 1.200 euro.
Beide uitvoeringen zijn bovendien leverbaar met de zuinige en toch krachtige Energy TCe 130-motor in combinatie met de automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling voor zeer interessante prijzen vanaf 25.990 euro.


Het dieselaanbod bestaat uit drie zuinige motoren die alle drie in 2014 in de 20% bijtellingklasse vallen: Energy dCi 110 Stop & Start (88g CO2), dCi 110 met automatische EDC-versnellingsbak (110g CO2) en Energy dCi 130 Stop & Start (104g CO2).Download de Mégane Hatchback Estate prijslijst (.PDF)
Download de Mégane Coupé prijslijst (.PDF)

Meer nieuws

18 Dec

Sneak Preview Talisman en Mégane

In de loop van 2016 presenteert Renault de geheel nieuwe Mégane en Talisman. &n...

09 Sep

De nieuwe Renault Mégane

SCHIPHOL-RIJK – In de twintig jaar sinds de introductie van de eerste generatie...

01 Sep

de Nieuwe Talisman Estate...

Renault presenteert de nieuwe Talisman Estate. Evenals de op 6 juli onthulde sedanvers...

02 Jun

Prijzen en Informatie nieuwe Kadjar

Verken nieuwe avonturen met de Renault Kadjar Kruip achter het stuurwiel van de nieuwe...

27 Mei

De nieuwe Renault Espace

Alles verandert met de nieuwe Renault Espace. Schitterende lijnen in een krachtig en vl...

03 Apr

Vanaf April geen Koopavond meer

Na 33 jaar is er bij ons een einde gekomen aan de koopavond. In plaats daarvan zijn we...

09 Maa

Renault Kadjar: verleidelijke crossover

  SCHIPHOL-RIJK - Na de onthulling van de Renault Kadjar op 2 februari jl, presen...

22 Jan

*NIEUW* RENAULT PRIVATE LEASE

Renault private lease Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor &ea...