Renault Grand Scénic

Een revolutionair ontwerp
Grote gezinnen waarderen een mooi design natuurlijk ook. Daarom heeft de nieuwe Renault Grand SCÉNIC een gloednieuwe, aerodynamische look.
Met zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de nieuwe Renault Grand SCÉNIC direct op. De auto wordt standaard geleverd met grote 20" wielen, heeft aluminium dakdragers met een matte afwerking en verticale achterlichten met een 3D-effect.

Ideaal voor gezinnen
De nieuwe Renault Grand SCÉNIC is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte! Gebruik de intuïtieve voorzieningen om uw dagelijkse leven nog verder te vergemakkelijken.

De nieuwste technologie
De nieuwe Renault Grand SCÉNIC is voorzien van de nieuwste technieken en de laatste rijhulpinnovaties.

Multi-SENSE®-technologie
Pas uw humeur aan de sfeer in de nieuwe Grand SCÉNIC aan met Multi-SENSE®. Multi-SENSE® biedt de ultieme aangepaste ervaring: u kunt kiezen uit vijf modi met specifieke instellingen voor ambiance en rijstijl.

Head-up kleurendisplay
Het head-up display biedt u alle belangrijke informatie in één oogopslag. Zo bekijkt u eenvoudig de GPS-informatie en de status van de rijhulpsystemen.

Easy Park Assist
Parkeren was nog nooit zo gemakkelijk. Met de Easy Park Assist-technologie, inclusief achteruitrijcamera en 12 sensoren, hoeft u alleen het gas- en het rempedaal te bedienen om eenvoudig te parkeren.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden