Renault Koleos

Design
Een atletisch profiel, een robuuste voorkant, ruime zitplaatsen, strakke lijnen geaccentueerd met chroom, full LED verlichting... De nieuwe Renault KOLEOS trekt ieders aandacht. Neem plaats en voel u zeker in deze stoer vormgegeven SUV. Rij met vertrouwen.  

Kenmerken
Dankzij de royale portieren stapt u heel gemakkelijk in het ruime en luxueuze interieur van de nieuwe Renault KOLEOS. Geniet van de verwarmbare, geventileerde voorstoelen met massagefunctie en voel u thuis. Dankzij de vele opbergmogelijkheden en de schuifbare armsteun kan iedereen een plek vinden om zijn spullen op te bergen.

Verlaat de gebaande paden met de nieuwe Renault KOLEOS! Dankzij de ALL MODE 4x4-i technologie kan er gewisseld worden tussen de standen 2WD, Auto en Lock. De ideale koppelverdeling tussen de voor- en achterwielen voor een perfecte grip in alle omstandigheden.

Met deze uitrusting kan de bagageruimte van de nieuwe Renault KOLEOS op verschillende manieren ingedeeld worden. Met één handbeweging kunnen de stoelen worden neergeklapt en past de vlakke vloer zich aan uw wensen aan.

Technologie
In combinatie met de nieuwe automatische versnellingsbak X-TRONIC levert de dCi 175 dieselmotor 175 pk. De soepel draaiende en alert reagerende motor staat garant voor uitzonderlijk rijplezier. De vierwielaangedreven versies van de nieuwe Renault KOLEOS zijn allemaal uitgerust met de ALL MODE 4x4-i technologie. Kies uw rijstijl: AUTO, LOCK of 2WD en beheers uw grip op elk terrein.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden