Renault Talisman

Ontdek het onderscheidende en levendige design

Laurens van den Acker, Directeur Industrial Design bij Renault, presenteert de karakteristieke kenmerken van Renault Talisman: een perfecte mix van sensualiteit en volwassenheid.
 

De Renault Talisman is ruim en elegant: deze auto wordt één met de weg. De auto heeft een stijlvolle uitstraling dankzij de opvallende 18" of 19" lichtmetalen wielen. Het ontwerp van de Talisman is gebaseerd op de juiste verhoudingen en precieze en strakke lijnen die van motorkap tot kofferruimte dynamiek en moderniteit uitstralen.

De auto rust op perfect gevormde wielkasten, waardoor het voertuig kracht en vermogen uitstraalt. Het slanke silhouet met chromen accenten trekt direct uw aandacht. Het glas aan de achterzijde nodigt u uit om het luxe interieur te bekijken.
 

Geniet van de uitzonderlijke wegligging. Het 4Control®-onderstel berekent de draaicirkel van de wielen 100 keer per seconde en past deze automatisch aan voor optimaal reactievermogen en stabiliteit. Het systeem vergroot de wegligging door extra stabiliteit en een snellere respons op uw rijstijl.

Profiteer van de uitzonderlijk kleine draaicirkel! Dankzij de 4Control®-vierwielbesturing heeft de Renault Talisman een uitzonderlijk kleine draaicirkel voor een auto van dit formaat. Dankzij de meesturende achterwielen hoeft u veel minder aan het stuur te draaien. U beweegt zich net zo soepel door de stad als een kleine stadsauto.

+ Lees meer op renault.nl


 


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?