Renault Clio Estate

Dynamisch design

De nieuwe Renault Clio is afgeleid van de DeZir conceptcar, de naam DeZir komt van het Franse woord Désir dat ‘verlangen’ betekent. Zijn gespierde rondingen stralen de dynamiek van de conceptauto uit. Geen scherpe agressieve hoeken, alleen maar vloeiende lijnen die uitnodigen tot dichterbij komen en aanraken. De nieuwe Renault Clio roept sensualiteit en verlangen op, een auto om verliefd op te worden. De nieuwe Clio Estate is een uitbreiding op het design, het maakt de auto nog praktischer, maar nog steeds is de conceptcar duidelijk herkenbaar in de lijnen en rondingen.


Rijgenot en brandstofbesparing
De Nieuwe Renault Clio Estate is ontworpen om lekker te rijden. Door de innovatieve motor en het dynamische, efficiënte onderstel is de Nieuwe Renault Clio Estate levendig, flexibel, accuraat en aangenaam om in te rijden. Het brede aanbod van motoren biedt voor elk wat wils en wordt gekenmerkt door een laag brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot. Op dit vlak is de Nieuwe Renault Clio Estate toonaangevend in zijn klasse. Daartoe heeft Renault voor de nieuwe Clio Estate het gamma benzine- en dieselmotoren op veel punten vernieuwd.


Praktisch in het dagelijkse gebruik
De nieuwe Clio biedt de inzittende een moderne, uitnodigende, praktische en vooral mooie en comfortabele ruimte! Daarnaast biedt de nieuwe Clio Estate natuurlijk nog meer ruimte, gemak en is nog praktischer voor de bagage.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden