Renault Clio hatchback

Dynamisch design

De nieuwe Renault Clio is afgeleid van de DeZir conceptcar. DeZir komt van het Franse woord Désir dat ‘verlangen’ betekent. Het krachtige design straalt de dynamiek van de conceptauto uit. Geen scherpe agressieve hoeken, alleen maar vloeiende lijnen die uitnodigen tot dichterbij komen en aanraken. De nieuwe Renault Clio roept sensualiteit en verlangen op, een auto om verliefd op te worden.

Rijgenot en brandstofbesparing

De nieuwe Renault Clio is ontworpen om lekker te rijden. Door de innovatieve motoren en het dynamische, efficiënte onderstel is de nieuwe Renault Clio levendig, flexibel, accuraat en aangenaam om in te rijden. Het brede aanbod van motoren biedt voor elk wat wils en wordt gekenmerkt door een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Op dit vlak is de nieuwe Renault Clio toonaangevend in zijn klasse.
Daartoe heeft Renault voor de Nieuwe Clio het gamma benzine- en dieselmotoren op veel punten vernieuwd.

 

Praktisch in het degelijks gebruik
De nieuwe Renault Clio doet niet onder voor 'de grote auto's. Er is ook uitzonderlijk veel aandacht besteed aan details, om het comfort van de inzittenden te verhogen. Zoals altijd onderscheidt Renault zich door de auto uit te voeren met innovatie en nieuwe technologieën en uitrusting die je verwacht in hogere segmenten. De nieuwe Clio biedt de inzittende een moderne, uitnodigende, praktische en vooral mooie en comfortabele ruimte!

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden