Renault Master

DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN UW DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER. HET VEELZIJDIGE GAMMA (MEER DAN 200 VERSIES) BIEDT U ONGEKEND VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN, WAARONDER EEN NIEUWE L4-VERSIE GESLOTEN BESTEL ACHTERWIELAANDRIJVING MET ENKELLUCHT. ALLEEN DE NIEUWE GRILLE STAAT AL SYMBOOL VOOR DEZE VERNIEUWING: HIJ IS BREDER, STOER, SOLIDE EN VEELBELOVEND!
OPTIMAAL ZICHT, ERGONOMISCHE BEDIENINGEN, VERSTELBARE RIJPOSITIE, TALRIJKE GOED TOEGANKELIJKE OPBERGRUIMTES: DE CABINE HEEFT EEN ZEER PROFESSIONELE UITSTRALING. RUIM, LICHT, COMFORTABEL; U VOELT ZICH HIER GOED, DES TE MEER OMDAT DE VERBETERDE AIRCONDITIONING EN DE GELUIDDEMPING UW RITTEN AANGENAAM EN ONTSPANNEND MAKEN. ALS HIJ STILSTAAT VERANDERT HIJ IN EEN KANTOOR: OP DE DRAAIBARE TAFEL KUNT U UW LAPTOP OF MAPPEN NEERLEGGEN; EEN SCHRIJFTAFELTJE OM UW ADMINISTRATIE BIJ TE HOUDEN EN DE TALRIJKE OPBERGRUIMTEN IN HET INTERIEUR ZORGEN ERVOOR DAT U ALLE BENODIGDHEDEN VOOR UW WERK BINNEN HANDBEREIK HEEFT.

DE NIEUWE RENAULT MASTER IS ERIN GESLAAGD OM HET BRANDSTOFVERBRUIK EN DE CO2-UITSTOOT TE VERMINDEREN EN TEGELIJKERTIJD DE PRESTATIES TE VERBETEREN. MET DE TWIN TURBO TECHNOLOGIE ZIJN DE NIEUWE ENERGY dCi 135 EN ENERGY dCi 165 MOTOREN KRACHTIGER EN ZUINIGER, TOT - 1,5 L/100 KM*.

ER IS NIETS BELANGRIJKER DAN VEILIG WERKEN. DE RENAULT MASTER HEEFT DAT GOED BEGREPEN: ZIJN RIJHULPSYSTEMEN ZIJN VERNIEUWENDER DAN OOIT. HET ESP IS BIJZONDER KRACHTIG: DANKZIJ DE EXTENDED GRIP DIE DE TRACTIE VAN DE AUTO VERBETERT, HILL-START ASSIST EN HET STABILISATIESYSTEEM ‘TRAILER SWING CONTROL’ VOOR DE AANHANGER. DE 'WIDE VIEW' SPIEGEL* ZORGT VOOR EEN OPTIMAAL ZICHT.

Lees meer op Renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden