Naar overzicht

Vergeet niet om op tijd de APK en/of onderhoudsbeurt in te plannen

Wellicht heeft u het in de media gezien of gelezen afgelopen tijd: de wachttijd in de meeste autowerkplaatsen loopt op. Dit wordt veroorzaakt door een landelijk tekort aan autotechnici, terwijl het wagenpark blijft groeien. Wij ervaren momenteel ook een grote drukte en een oplopende wachttijd in onze werkplaats. Achter de schermen werken wij er met ons team hard aan om de wachttijd voor u zo beperkt mogelijk te houden. 

De vakantieperiode staat voor de deur en uit ervaring is gebleken dat vaak op het laatste moment nog een afspraak wordt ingepland voorafgaand aan de vakantie. Wij willen u vragen om alvast vooruit te kijken en tijdig een afspraak in te plannen, om eventuele teleurstelling te voorkomen. Dit geldt ook voor uw APK afspraak, wij zullen u voortaan eerder een uitnodiging sturen dan dat u van ons gewend bent, zodat u nog de tijd heeft om een afspraak bij ons in te plannen.

    Contactformulier

    Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld