Caravan huren nabij Hoorn

Wilt u een camper huren in Hoorn?

Een caravan of camper biedt u veel vrijheid als u op vakantie gaat. U koppelt uw caravan gewoon achter uw auto of rijdt gemakkelijk weg met uw camper en rijdt precies daarheen waar u naartoe wilt, zonder dat u zich gebonden hoeft te voelen aan een strak reisschema. Veel mensen zijn gek op deze vrije manier van reizen, alleen komen er wel vaak behoorlijk wat kosten bij kijken om een dergelijk voertuig aan te schaffen. U bent dan bij Frans Stokman aan het juiste adres. Bij ons kunt u er namelijk voor kiezen om heel eenvoudig een caravan van Caravelair of camper van Weinsberg te huren. Lekker een paar weken op stap door Nederland of Europa, met alle vrijheid die u zich maar wenst!

Een caravan of camper huren van topkwaliteit

Als u ervoor kiest om bij ons een caravan of camper te huren, dan krijgt u niet zomaar een voertuig tot uw beschikking. We verhuren namelijk louter gloednieuwe modellen van topmerken. Woont u in Hoorn en wilt u een keer met een caravan of camper op stap? Kom dan even bij ons langs om te zien wat wij voor u klaar hebben staan. De kwaliteitscaravans en -campers die wij verhuren zijn van de bekende topmerken Caravalair en Weinsberg. Zo hoeft u zich er geen zorgen over te maken dat u ergens midden in Europa stil komt te staan met uw hele hebben en houden!

Het adres voor reisliefhebbers uit Hoorn

Frans Stokman is een bekend adres voor iedereen in Noord-Holland die wel eens met een caravan of camper op stap wil. Een caravan of camper huren bij ons is een garantie voor een fijne vakantie. Kom dan ook gewoon een keer bij ons langs om met ons de mogelijkheden door te nemen of download de brochure op onze website. Daarnaast is het mogelijk om direct de beschikbaarheid na te kijken.

    Contactformulier

    Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld