Caravan Heerhugowaard

Bent u voor de vakantie op zoek naar een caravan die van alle gemakken is voorzien? Kom dan kijken tussen het uitgebreide aanbod van Frans Stokman BV. Wij zijn ruim 40 jaar specialist op het gebied van caravanverkoop en bieden ook voordelig caravanverhuur. U kunt bij ons voor een korte of langere periode gebruik maken van een uitstekende caravan van topkwaliteit en tevens profiteert u van onze scherpe tarieven voor caravanverhuur. Op die manier hoeft u zich niet druk te maken over de stalling en kosten voor de rest van het jaar. Bovendien is het huren van een caravan ook ideaal als u eerst wilt proberen of op vakantie gaan met een caravan iets voor u en uw gezin is.
 

Topkwaliteit huurcaravans

Met een caravan op vakantie biedt u alle vrijheid om te gaan en staan wanneer en waar u maar wilt. Wij bieden verhuurcaravan van het merk Caravelair aan, deze caravans zijn hooguit twee jaar oud, maar meestal gloednieuw. Elke huurcaravan is bovendien voorzien van een ruime voortent en heeft een stevige fietsendrager. Het ingebouwde cassettetoilet en de gasverwarming zorgen ervoor dat u ook prima met deze caravans in de lente en nazomer vakantie kunt vieren.

Dé caravandealer in Heerhugowaard en omstreken

Het team van Frans Stokman BV informeert u graag verder over de tarieven voor caravanverhuur en de beschikbaarheid voor komend seizoen. Bevalt de vakantie met de caravan zo goed dat u overweegt om een caravan te kopen? Dan is Frans Stokman BV in de omgeving van Heerhugowaard ook uw erkend Renault- en caravan- en camperdealer voor de aanschaf van de betere caravan- en campermerken als Caravelair, Dethleffs en Weinsberg. Naast de nieuwste modellen hebben we ook prima occasions die we met uitgebreide garantiepakketten kunnen leveren. Uiteraard verzorgen we voor uw camper of caravan ook de jaarlijkse APK keuringen, onderhoudsbeurten en voeren zo nodig deskundig schadeherstel uit.

    Contactformulier

    Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld