Caravan huren: Caravelair Antares Style 400

Huurcaravans in onze Showroom

​Frans Stokman, de caravan en camperdealer van  Heerhugowaard (Noord-Holland), heeft verschillende modellen caravans in de verhuur. Een van deze modellen is de Caravelair Antares Style 400.  
 

De Caravelair Antares Style 400 

Met de Antares Style 400 heeft Caravelair een degelijke caravan op de markt gebracht die terug gaat naar de basis en alles wat men nodig heeft bevat. Niet meer en niet minder. 

Het resultaat is een lichtgewicht caravan van maximaal 1000KG. Een ideale caravan voor trekkers. Daarbij is de indeling van de Antares 400 al jaren één van de populairste indelingen van Caravelair. 
 

Caravelair Antares Style 400 huren?

Wilt u graag deze caravan huren? Controleer via onderstaande button nu onze beschikbaarheid en reserveer vandaag nog!

Reserveer


Meer weten over ons huurbeleid? Lees hier onze algemene huur condities.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 
 

Liever de Caravelair Antares 400 kopen?

Wilt u toch liever een caravan kopen in plaats van huren? De Antares Style 400 behoort tot een van de modellen caravans die wij verkopen. Op dit moment beschikken wij over een nieuw model als een tweedehands model van deze caravan in ons assortiment. 
 

Meer huurcaravans

Naast de Caravelair Antares Style 400 hebben we nog een aantal andere caravans te huur. Meer weten over onze andere modellen huurcaravans? Bekijk ons aanbod!

Bekijk onze andere huurcaravans

 
Caravelair Antares Style 400
Binnenkant Caravelair Antares Style 400: kookhoekBinnenkant Caravelair Antares Style 400: zithoekBinnenkant Caravelair Antares Style 400: fornuis
Binnenkant Caravelair Antares Style 400: keukenblok / zithoekBinnenkant Caravelair Antares Style 400: bedBinnenkant Caravelair Antares Style 400: toilet/douche


 
Plattegrond 
Plattegrond indeling Caravelair Antares Luxe 400
Info
Aantal slaaplaatsen: 4
Lengte caravan: 590 cm
Gewicht: 809 kg - 1000 kg
Prijs per week
voor- en na seizoen: € 275,-
midden seizoen: € 350,-
hoog seizoen: € 425,-