072-571 80 55
Naar overzicht

Weinsberg CaraCore 700 MEG Automaat Lengte bedden

€ 121.599,-

Interesse in deze Weinsberg CaraCore 700 MEG Automaat Lengte bedden

Uw aanvraag is succesvol verzonden Vul de rode velden (correct) in

In te ruilen object

Foto's

U kunt optioneel maximaal 6 foto's toevoegen. JPG of PNG bestanden, maximaal 5mb per stuk.

Uw gegevens

Uw vraag en/of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Wat heeft deze Weinsberg CaraCore u allemaal te bieden?

SPECIFICATIES
OMSCHRIJVING
UITRUSTING
INDELING
FINANCIERING
Merk, model en uitvoeringWeinsberg CaraCore 700 MEG Automaat Lengte bedden

Algemeen

Bouwjaar2024 ConditieNieuw TypeIntegraal KM-stand10 km. Euroklasse6d BrandstofDiesel TransmissieAutomaat WandenGlad KleurWit OnderstelFIAT Vermogen140 pk.

Maten en gewichten

Lengte741 cm Breedte232 cm Hoogte279 cm Stahoogte200 cm Leeggewicht2.797 kg Max. gewicht3.500 kg

Slapen

Slaapplaatsen5 plaatsen Bedden4 bedden

In 2020 verkozen NKC-leden de CaraCore 700 MEG op de Fiat Ducato tot ‘Kampeerauto van het Jaar’.

Nu bij Frans Stokman beschikbaar! De Weinsberg CaraCore 700 MEG. Voor de reislustige vakantieganger is deze integraal camper een fantastisch vakantiehuis. De streelzachte Ducato 9-traps automaat zorgt ervoor dat je altijd in de juiste en dus meest economische versnellings rijdt en jij kunt genieten van het prachtige landschap van je vakantiebestemming! Deze krachtige en wendbare camper is een waar genot om in te rijden. Het toegestane gewicht kan verhoogd worden van 3.500kg naar 3.650kg.

Met een grote L-vormige lounge die plaats biedt aan 6 personen, zult u zich nooit krap voelen in de CaraCore 700 MEG. Met iedereen comfortabel om de ronde tafel, kunt u genieten van een diner met vrienden, een familiebordspel of gewoon een ontspannende avond. In de cabine bevindt zich ook een royaal hefbed (140 x 200 cm), dat met ladder te bereiken en kan tot 110 cm boven de vloer worden neergelaten. Daaronder vindt u de Aguti cabinestoelen. De Aguti cabinestoelen zijn multitalenten op het gebied van comfort, veiligheid en ergonomie. Ze zijn speciaal afgestemd op de behoeften van camperrijders en voldoen aan alle eisen die aan reizen en het leven op reis worden gesteld. Omdat de contactvlakken aan de menselijke anatomie van benen en rug zijn aangepast, staan de stoelen garant voor een gezonde zithouding en optimale lichaamsondersteuning.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze CaraCore 700 MEG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst, beter bekend als de Caravanboulevard. Frans Stokman BV is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Frans Stokman BV verzorgt totaalonderhoud voor camper: Wij beschikken over zowel een caravan/camper- als een autowerkplaats met gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs de volgende BOVAG-richtlijnen werken. Wij zijn trots op onze Klantenvertellen.nl score: 9,3!

Frans Stokman BV vertegenwoordigt de volgende merken:

  • Dethleffs campers
  • Weinsberg campers
  • Caravelair caravans
  • Renault en Dacia auto’s

Wij ruilen in, verkopen en onderhouden alle merken gebruikte campers, caravans en auto’s. Wij ontzorgen u volledig en voeren ook totaalonderhoud uit aan uw camper.

Heeft u een vraag over dit model of wilt u langskomen? U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op via: 072-5718055 of caravans@fransstokman.nl

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud en productopties van onze advertenties.

Exterieur/Interieur

BuitenlampCombicassettesDakluikDakluik hekiElektrische opstapGarageHagelbestendig dakHordeurHuishoudaccuIndirecte verlichtingKaderramenLeeslampjesLuifelVerduistering cabine

Keuken

BoilerGascomfoorKoelkastUitschuifbaar werkbladVriesvak

Onderstel/cabine

ABSAchteruitrijcameraAirbag(s)Airco op motorApple/Android CarplayCabine aircoCentr. deurvergr. afstandsb.CruisecontrolDAB-radioElektr. bedienbare ramenElektr. bedienbare spiegelsESPLichtmetalen velgenNavigatieStart en stopStartonderbrekerStoel(en) draaibaarStuurbekrachtigingVerwarmde buitenspiegels

Radio/TV

USB aansluiting

Sanitair

Afvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/Wasruimte

Slaapcomfort

LattenbodemMatras traagschuim

Techniek en veiligheid

Koolmonoxide-melderReservewielReservewiel-beugelRookmelderServiceluik

Verwarming

KachelRingverwarming

Bed

2 aparte beddenHefbed

Keuken

Middenkeuken

Sanitair

Midden-opstelling

Zit

L-zit