Camper huren of kopen vlakbij Haarlem

Heeft u er altijd al van gedroomd om met de camper op reis te gaan? Kom dan naar Frans Stokman. Wij zijn specialist in camperverhuur en we houden ons eveneens bezig met de verkoop, het totaalonderhoud en schadeherstel van campers in Haarlem en omstreken. Onze servicegerichte vakmensen staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over ons uitgebreide assortiment. Heeft u al een camper en bent u toe aan een nieuwer type? Ook voor het inruilen van uw oude model kunt u bij ons terecht.

Camper huren

Denkt u erover na om een camper te huren? In ons brede aanbod vindt u campers van het merk Weinsberg. Deze kampeerwagens beschikken over onder andere airconditioning in de cabine, een boiler en een achteruitrijcamera. Zo kunt u met gemak overal stressvrij parkeren. Een camper huren heeft als voordeel dat het voordeliger is als de aanschaf ervan. U ontvangt een goed onderhouden en vrijwel nieuw exemplaar dat brandschoon is. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een gloednieuwe camper van het merk Weinsberg of Dethleffs te kopen. Onze kampeerwagens zijn van alle gemakken voorzien, zoals een modern interieur en comfortabele bedden. Bovendien kunt u ook voor extra opties kiezen. Hierbij kunt u denken aan navigatie en tv. Met een camper van Frans Stokman kunt u gaan en staan waar u wilt en u heeft u onderweg al uw spullen bij de hand.

Wilt u meer weten?

Zoekt u een betrouwbare professional in camperverhuur in Haarlem en omgeving? Neem dan contact met ons op of kom langs. Onze ervaren deskundigen kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag op weg! Zo kiest u de camper die naadloos aansluit op al uw wensen en kunt u snel genieten van het comfort en het gevoel van vrijheid dat reizen met een camper met zich meebrengt.

    Contactformulier

    Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld