072-571 80 55
Naar overzicht

Dethleffs Trend 7057 EB Lage enkele bedden - Navi

€ 110.015,-

Interesse in deze Dethleffs Trend 7057 EB Lage enkele bedden - Navi

Uw aanvraag is succesvol verzonden Vul de rode velden (correct) in

In te ruilen object

Foto's

U kunt optioneel maximaal 6 foto's toevoegen. JPG of PNG bestanden, maximaal 5mb per stuk.

Uw gegevens

Uw vraag en/of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Wat heeft deze Dethleffs Trend u allemaal te bieden?

SPECIFICATIES
OMSCHRIJVING
UITRUSTING
INDELING
FINANCIERING
Merk, model en uitvoeringDethleffs Trend 7057 EB Lage enkele bedden - Navi

Algemeen

Bouwjaar2024 ConditieNieuw TypeHalf Integraal KM-stand10 km. Euroklasse6d BrandstofDiesel TransmissieHandgeschakeld WandenGlad KleurWit OnderstelFIAT Vermogen140 pk.

Maten en gewichten

Lengte740 cm Breedte230 cm Hoogte294 cm Stahoogte210 cm Max. gewicht3.499 kg

Slapen

Slaapplaatsen2 plaatsen Bedden2 bedden

Wat voor jou bestemd is, zal op je pad komen.

Hier is hij dan, de Dethleffs Trend T7057 EB. De Dethleffs Trend geldt nog altijd als de bestverkopende camperserie van het merk. Om die populariteit te behouden, heeft de hele serie Trend een flinke upgrade gekregen.

Deze camper is uitgerust met de volgende pakketten en accessoires:

Basisprijs camper: € 101.490,-
Chassis pakket: € 2.915,-
Pakket X (luifel en achteruitrijcamera): € 1.270,-
Gewichtsverhoging optioneel naar 3650 kg: € 305,-
Truma Combi E boiler: € 630,-
Dethleffs Naviceiver, DAB+, trucknavi € 2.440,-
Duocontrol met crash sensor en gasfilter € 570,-
Frans Stokman afleverpakket € 395,-
Totaal: € 110.015,-

Compleet vernieuwd
Vrijwel alles aan de Dethleffs Trend is vernieuwd: het exterieur is opnieuw ontworpen, evenals het interieur. De standaarduitrusting is veel uitgebreider dan voorheen. Wat wél blijft bestaan is de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De prijs van deze nieuwe Trend ligt zelfs onder de series Pulse en Pulse Classic.

Dynamische look
De invloeden van de Pulse zijn duidelijk zichtbaar in de vernieuwde Dethleffs Trend. De Dethleffs heeft een schuin aflopende achterkant die de camper een dynamische look geeft. De zijwanden hebben een nieuwe striping. Aan de achterzijde komen de Dethleffs-kleuren rood, zwart en antraciet terug. Nieuw zijn ook de gestroomlijnde bumper en dito led-achterlichten.

De buitenbeplating is van hagelbestendiger GFK. De LifeTime-Smart opbouwtechnologie is houtvrij. Een GFK-plaat aan de onderzijde beschermt onder meer tegen opspattende steentjes. De garage is groot en via beide zijden bereikbaar.
 
Keuken
De keuken is voorzien van een tweepitskooktoestel, ruime lades, een railsysteem voor keukengerei en een kruidenrek tegen de achterwand. De 142 liter-koelkast met vriesvak is hoog ingebouwd en daardoor makkelijk bereikbaar.

Fiat Ducato als basis
De nieuwe Trend heeft een verlaagd chassis. De Ducato heeft onder de kap een 140 pk Euro 6d Final-motor. Tot de uitrusting behoren onder meer Truma Combi E verwarming, Duo control, Mulimediasysteem, achteruitrijcamera, cruise control, ESP, tractiecontrole, handbediende airco, een lederen stuurwiel en radiovoorbereiding. Deze Dethleffs biedt diverse extra’s waaronder een assistentiepakket met een chassispakket met onder meer 16 inch velgen, een multifunctioneel stuur en ingelegde ramen.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze vernieuwde Dethleffs Trend T7057 EB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst, beter bekend als de Caravanboulevard. Frans Stokman BV is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Frans Stokman BV verzorgt totaalonderhoud voor camper: Wij beschikken over zowel een caravan/camper- als een autowerkplaats met gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs de volgende BOVAG-richtlijnen werken. Wij zijn trots op onze Klantenvertellen.nl score: 9,3!

Frans Stokman BV vertegenwoordigt de volgende merken:

  • Dethleffs campers
  • Weinsberg campers
  • Caravelair caravans
  • Renault en Dacia auto’s

Wij ruilen in, verkopen en onderhouden alle merken gebruikte campers, caravans en auto’s. Wij ontzorgen u volledig en voeren ook totaalonderhoud uit aan uw camper.

Heeft u een vraag over dit model of wilt u langskomen? U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op via: 072-5718055 of caravans@fransstokman.nl

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud en productopties van onze advertenties.

Exterieur/Interieur

BagageruimteBuitenlampCombicassettesDakluikDakluik hekiElektrische opstapHagelbestendig dakHordeurHuishoudaccuIndirecte verlichtingKaderramenLeeslampjesLuifelPanoramadakVerduistering cabine

Keuken

BoilerGascomfoorKoelkastVriesvak

Onderstel/cabine

ABSAchteruitrijcameraAirbag(s)Airco op motorApple/Android CarplayCabine aircoCameraCentr. deurvergr. afstandsb.CruisecontrolElektr. bedienbare ramenElektr. bedienbare spiegelsESPLeren stuurLichtmetalen velgenMultifunctioneel stuurNavigatieStartonderbrekerStoel(en) draaibaarStuurbekrachtigingVerwarmde buitenspiegels

Radio/TV

TelevisiebeugelUSB aansluiting

Sanitair

Afvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/Wasruimte

Slaapcomfort

Lattenbodem

Techniek en veiligheid

Rookmelder

Verwarming

Circulatie-verwarmingCrash SensorDuo ControlKachelRingverwarming

Bed

2 aparte bedden

Keuken

Middenkeuken

Sanitair

Midden-opstelling

Zit

Rondzit