072-571 80 55
Naar overzicht

Dethleffs Globetrail 640 ES Enkele bedden

Verkocht

Interesse in deze Dethleffs Globetrail 640 ES Enkele bedden

Uw aanvraag is succesvol verzonden Vul de rode velden (correct) in

In te ruilen object

Foto's

U kunt optioneel maximaal 6 foto's toevoegen. JPG of PNG bestanden, maximaal 5mb per stuk.

Uw gegevens

Uw vraag en/of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Wat heeft deze Dethleffs Globetrail u allemaal te bieden?

SPECIFICATIES
OMSCHRIJVING
UITRUSTING
INDELING
Merk, model en uitvoeringDethleffs Globetrail 640 ES Enkele bedden

Algemeen

Bouwjaar2024 ConditieNieuw TypeBuscamper KM-stand2 km. Euroklasse6e BrandstofDiesel TransmissieHandgeschakeld WandenGlad KleurWit OnderstelFIAT Vermogen140 pk.

Maten en gewichten

Lengte636 cm Breedte205 cm Hoogte265 cm Stahoogte195 cm Leeggewicht3.964 kg Max. gewicht3.500 kg

Slapen

Slaapplaatsen4 plaatsen Bedden2 bedden

De Dethleffs Globetrail 640ES Advantage in de spectaculaire kleur Lanzarote grijs. Nu verkrijgbaar bij Frans Stokman BV!

De Dethleffs Globetrail 640 is de eerste buscamper van Dethleffs met een lengte van 6,36. Deze lengte wordt gebruikt voor een ruim en royaal bed en tegelijkertijd een grote bergruimte onder het bed. Door het bed op te klappen aan 1 zijde is er zelfs een 1 persoons buscamper van te maken zonder ruimte verlies door een te groot bed. De mogelijkheid bestaat dan om een fiets binnen in de buscamper te stallen.

De Dethleffs Globetrail 640 is qua interieur van alle gemakken voorzien. Veel bergruimte door het doorlopende kast gedeelte aan de achterzijde boven het bed, extra kastruimte onder de bedden en een ruimtebesparende toilet deur waardoor deze nooit in de weg zal zitten. Hoogwaardige stoffen, smaakvolle kleurencombinaties en een goede afwerking maken van de Globetrail buscamper een echte Dethleffs.

Interesse in deze geweldige camper? Laat het ons weten!

Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst, beter bekend als de Caravanboulevard. Frans Stokman BV is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Frans Stokman BV verzorgt totaalonderhoud voor camper: Wij beschikken over zowel een caravan/camper- als een autowerkplaats met gecertificeerde en gekwalificeerde monteurs de volgende BOVAG-richtlijnen werken. Wij zijn trots op onze Klantenvertellen.nl score: 9,3!

Frans Stokman BV vertegenwoordigt de volgende merken:

  • Dethleffs campers
  • Weinsberg campers
  • Caravelair caravans
  • Renault en Dacia auto’s

Wij ruilen in, verkopen en onderhouden alle merken gebruikte campers, caravans en auto’s. Wij ontzorgen u volledig en voeren ook totaalonderhoud uit aan uw camper.

Heeft u een vraag over dit model of wilt u langskomen? U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op via: 072-5718055 of caravans@fransstokman.nl

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud en productopties van onze advertenties.

Exterieur/Interieur

BuitenlampCombicassettesDakluikDakluik grootElektrische opstapHordeurHuishoudaccuIndirecte verlichtingKaderramenLeeslampjesLuifelPanoramadakVerduistering cabine

Keuken

BoilerGascomfoorKoelkastUitschuifbaar werkbladVriesvak

Onderstel/cabine

ABSAchteruitrijcameraAirbag(s)Airco op motorAudioinstallatieBandenspanningscontroleCabine aircoCentr. deurvergr. afstandsb.CruisecontrolElektr. bedienbare ramenElektr. bedienbare spiegelsESPLeren stuurLichtmetalen velgenMultifunctioneel stuurStart en stopStartonderbrekerStoel(en) draaibaarStuurbekrachtigingVerwarmde buitenspiegels

Radio/TV

USB aansluiting

Sanitair

Afvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/Wasruimte

Slaapcomfort

LattenbodemMatras pocketveren

Verwarming

Circulatie-verwarmingKachelRingverwarming

Bed

2 aparte bedden

Keuken

Middenkeuken

Sanitair

Midden-opstelling

Zit

Halve treinzit