Camper huren in Bergen

Camper huren nabij Bergen? Kies voor Frans Stokman B.V.

Droomt u ervan om uw welverdiende vakantie door te brengen in een luxe camper? Wilt u ontspannen over de Europese wegen zoeven, op zoek naar dat romantische plekje onder de zon? Dan is een camper huren nabij Bergen voor u de ideale oplossing. Bij Frans Stokman B.V. hebben wij diverse modellen Weinsberg campers voor u klaarstaan. Onze volledig uitgeruste ‘vakantiehuizen op wielen’ bieden u een zeer comfortabel onderkomen. Met een huurcamper kunt u gaan en staan waar u wilt en optimaal genieten van uw vrije tijd. 

Camperverhuur vlak bij Bergen en Schoorl 

Kamperen in een camper biedt vele voordelen. Zo heeft u uw spullen altijd bij de hand en hoeft u niet eerst een tent op te zetten. Met een huurcamper is het: parkeren en ontspannen. Onze campers zijn maximaal twee jaar oud en worden brandschoon en met een volle tank aan u overhandigd. Komt u een camper huren nabij Bergen, dan leggen wij u precies uit hoe alles in de camper werkt. Met een huurcamper van Frans Stokman begint uw vakantie op het moment dat u ons terrein in Heerhugowaard verlaat. Uw auto kunt u veilig op ons afgesloten parkeerterrein achterlaten.

Vakantie zonder zorgen 

Het is comfortabel reizen in onze huurcampers, want ze zijn uitgerust met airco in de cabine, cruise control, radio/CD speler, een navigatiesysteem en een handige achteruitrijcamera. Daarnaast heeft iedere huurcamper een luifel, een vast bed en een boiler/verwarming aan boord. Dankzij de fietsendrager kunnen uw tweewielers ook mee op reis. Tevens is er in alle campers een verhuurpakket aanwezig. Hierin vindt u onmisbare zaken zoals gasflessen, toiletvloeistof, elektra kabel en een waterpas. Bent u aan een avontuurlijke reis toe? In onze vloot ontdekt u altijd de ideale camper. Wilt u liever een caravan huren? Wij hebben een groot aanbod aan caravans waarmee u flexibel op reis kunt. Reserveer ‘m vandaag nog online bij Frans Stokman.

    Contactformulier

    Heeft een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld