Camper huren in Bergen

Camper huren nabij Bergen? Kies voor Frans Stokman B.V.

Droomt u ervan om uw welverdiende vakantie door te brengen in een luxe camper? Wilt u ontspannen over de Europese wegen zoeven, op zoek naar dat romantische plekje onder de zon? Dan is een camper huren nabij Bergen voor u de ideale oplossing. Bij Frans Stokman B.V. hebben wij diverse modellen Weinsberg campers voor u klaarstaan. Onze volledig uitgeruste ‘vakantiehuizen op wielen’ bieden u een zeer comfortabel onderkomen. Met een huurcamper kunt u gaan en staan waar u wilt en optimaal genieten van uw vrije tijd. 

Camperverhuur vlak bij Bergen en Schoorl 

Kamperen in een camper biedt vele voordelen. Zo heeft u uw spullen altijd bij de hand en hoeft u niet eerst een tent op te zetten. Met een huurcamper is het: parkeren en ontspannen. Onze campers zijn maximaal twee jaar oud en worden brandschoon en met een volle tank aan u overhandigd. Komt u een camper huren nabij Bergen, dan leggen wij u precies uit hoe alles in de camper werkt. Met een huurcamper van Frans Stokman begint uw vakantie op het moment dat u ons terrein in Heerhugowaard verlaat. Uw auto kunt u veilig op ons afgesloten parkeerterrein achterlaten.

Vakantie zonder zorgen 

Het is comfortabel reizen in onze huurcampers, want ze zijn uitgerust met airco in de cabine, cruise control, radio/CD speler, een navigatiesysteem en een handige achteruitrijcamera. Daarnaast heeft iedere huurcamper een luifel, een vast bed en een boiler/verwarming aan boord. Dankzij de fietsendrager kunnen uw tweewielers ook mee op reis. Tevens is er in alle campers een verhuurpakket aanwezig. Hierin vindt u onmisbare zaken zoals gasflessen, toiletvloeistof, elektra kabel en een waterpas. Bent u aan een avontuurlijke reis toe? In onze vloot ontdekt u altijd de ideale camper. Wilt u liever een caravan huren? Wij hebben een groot aanbod aan caravans waarmee u flexibel op reis kunt. Reserveer ‘m vandaag nog online bij Frans Stokman.

    Contactformulier

    Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld