Weinsberg campers

Weinsberg Pepper modeljaar 2023

De succesvolle Weinsberg CaraCompact is vanaf heden verkrijgbaar in een speciale uitvoering: Weinsberg Edition ‘Pepper’. Deze camper combineert reislust met comfort en is voorzien van vele extra’s. Het meest speciale aan deze uitvoering van de CaraCompact is de combinatie van vele extra’s én een prijsvoordeel van meer dan € 20.000,-

Standaard uitgerust met diverse extra’s

Uw nieuwe Weinsberg Pepper is standaard uitgerust met een cassetteluifel, navigatiesysteem, cruise-control, volautomatisch antennesysteem van Oyster incl. 21,5″LED TV, airco in de cabine, extra deur in de garagebox, indirecte sfeerverlichting en achteruitrijcamera. Tevens zijn de twee stoelen in hoogte verstelbaar en draaibaar.

Leverbaar in twee indelingen

In deze camper kunt u heerlijk slapen én ruim wonen. De Weinsberg Pepper is leverbaar in twee indelingen die allebei 6,75 m lang zijn.

  • CaraCompact 600MF
    4 zitplaatsen en achterin een Frans tweepersoonsbed van 140 cm breed (!) met royale toiletruimte en hangkast
  • CaraCompact 600MEG
    2 slaapplaatsen, waarbij er achterin de camper 2 enkele bedden zijn, lengtebedden, en toch zo compact!

Beide modellen zijn voorzien van een compleet uitgevoerde keuken met 3-pits kookplaat, RVS-werkblad en spoelbak. Alsmede een koelkast. De ruime badkamer beschikt over een keramisch cassettetoilet en een douche. Kortom, in elke Weinsberg Pepper kunt u heerlijk slapen én ruim wonen.

Naast de Weinsberg Pepper kunnen wij uiteraard alle Weinsberg modellen leveren, zowel halfintegraal, integraal als CUV (buscamper).

Weinsberg Pepper op Mercedes Benz,
nieuw in modeljaar 2023

Neem contact met ons op
voor de prijzen en mogelijkheden!

Liever eerst huren?

Overweegt u de aanschaf van dit type camper, maar wilt u eerst een keertje ‘proberen’? We hebben beide indelingen van de Weinsberg Pepper toegevoegd aan onze vloot van huurcampers. Dankzij de geweldige uitrusting en fijne details wordt je vakantie iets heel bijzonders.

    Contactformulier

    Heeft een vraag of opmerking voor ons? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wilt een afspraak maken? Ga dan naar ons werkplaatsafspraak formulier.

    *) Verplicht veld