Dethleffs Globebus serie -COMPACT-

GLOBEBUS - Compact, wendbaar & toch zo groot


De meest compacte serie van Dethleffs is zeer geschikt voor het rijden door smalle straatjes of bochtige bergpassen. Tegelijkertijd hoeft u niet af te zien van de voordelen van een volwassen kampeerauto. De Globebus staat garant voor ruimte en comfort en overtuigt vanaf de eerste blik met zijn geriefelijke sfeer in het interieur. Voor iedereen die veel waarde hecht aan markante sportieve details is het Gran Turismo (GT) uitrustingspakket een uitkomst.

 

PLUSPUNTEN
 
Houtvrije Lifetime-Smart bodemconstructie
Veel ruimte in het Interieur
198 cm stahoogte
Grote L-zitgroep met modern gestijlde, opgelegde kussens
Stabiele keukenbladverlenging (behalve T / I 7)
Grote garage met tweede serviceluik
Sportief, markant GT-uitrustingspakket (optioneel)
 
De aerodynamisch gevormde kap op de cabine beperkt het brandstofverbruik en heeft standaard een groot, uitzetbaar panorama dakluik, dat naast extra veel licht ook voor frisse lucht zorgt. Daarnaast kunt u ook heerlijk ontspannen in de grote L-vormige zitgroep met brede doorgang naar de cabine.
 

Alle indelingen halfintegraal en integraal

 
De koningsklasse in een compact formaat! Zijn uiterlijk maakt de Globebus Integraal tot een regelrechte blikvanger – actieve rijeigenschappen, compact en een voortreffelijk design. Het reizen zelf is een fantastische ervaring dankzij de enorme panoramische voorruit en de royale ruimte in de cabine.
 
Het praktische hefbed is standaard ingebouwd en heeft een breedte van 150 cm. Het bed laat zich heel ver naar beneden zakken – dat is optioneel ook elektrisch mogelijk. 

Globebus Gran Turismo

Een blikvanger, van binnen en van buiten!
Het Globebus Gran Turismo pakket (GT) bevat een veelvoud aan exclusieve componenten zoals een automatische airco, een lederen stuurwiel, aluminium velgen of de opbouwdeur met centrale vergrendeling. Als onmiskenbaar kenmerk van de automotive GT uitvoering geldt de rode Skid Plate. Maar dat is nog maar het begin van een uitgebreide luxe buiten- en binnenuitrusting. Veel bestanddelen, die bij de Globebus optioneel te verkrijgen zijn, zijn bij de GT standaard.
 
 
Liever een camper huren?
U kunt tevens bij Frans Stokman terecht voor het huren van een camper.
Zo kunt u de camper eerst eens een vakantie uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf. Bekijk een overzicht van de verschillende modellen campers die we verhuren.


 


Vertel een vriend over deze caravan:

 


Heeft u interesse in deze camper?