Weinsberg CaraCompact Edition [PEPPER]

 Weinsberg Caracompact Edition [PEPPER]
De totale prijs voor deze nieuwe en zeer complete wagen is: €65.830,-

Onze CaraCompact is een echt succesmodel. Met compacte maten combineert hij reislust met comfort en maakt een kampeervakantie tot een reis vol belevenissen.
Nu voegen we er nog iets aan toe – en peppen de CaraCompact flink op: als extrascherp speciaal model EDITION [PEPPER] rolt hij naar uw dealers en biedt vele vurige extra’s met een exclusief prijsvoordeel van ca. 16.000 euro!

Verheug je op het efficiënte Peugeot‐chassis met 160 pk, de comfortabele tempomaat met cruise control, het high‐end entertainment‐ en multimediapakket, cabine verduistering en vele, vele andere spannende ingrediënten tegen een ongelooflijk hete prijs. Als dat niet lekker is!

Onze medewerkers kunnen u een passend voorstel doen, wij ruilen campers, caravans, auto's of een combinatie in. Kom hem bekijken in de showroom!

In 2019 hebben wij tevens een Weinsberg Pepper 600 MEG (met lengtebedden, zonder schotel en tv) en 600 MG (met dwars bed, zonder schotel en tv) in de verhuur! De perfecte kans om deze unieke camper een keertje te kunnen uitproberen! Benieuwd? Klik hier voor onze verhuurpagina

 


Vertel een vriend over deze caravan:

 


Heeft u interesse in deze camper?