Camper huren in de omgeving van Amsterdam

Ontdek de campers en caravans van Stokman BV
 

Op vakantie met een camper of caravan, dat is volop genieten van optimale vrijheid. Of u nu in Nederland wilt blijven of een avontuurlijke rondreis door Europa wilt maken. Als u van plan bent om een nieuwe camper of caravan te kopen nabij Amsterdam, dan biedt Frans Stokman BV een ruime keuze. Al sinds 1982 verkopen we campers van de merken Dethleffs en Weinsberg en caravans van Caravelair. Ook beschikken we over een ruime voorraad mooie occasions. Wilt u weten wat er in onze showroom staat? Kom dan eens langs in Heerhugowaard om de sfeer te proeven en alle modellen te bekijken.

 

Camper huren in de buurt van Amsterdam
 

In ons caravanverhuurprogramma hebben wij diverse jonge Caravelair modellen opgenomen. Van heel compact voor 2 personen, tot extra ruime caravans die plaats bieden aan uw hele gezin. U wilt een paar weken zorgeloos op pad voor een aantrekkelijke prijs? Frans Stokman BV maakt het mogelijk. Huurt u liever een mooie camper vlakbij Amsterdam? Geen enkel probleem. In onze vestiging kunt u een prachtige Weinsberg camper huren die nooit ouder is dan 2 jaar. Reserveer uw 'vakantiehuis op wielen' tijdig online, dan staat uw favoriete model met een volle dieseltank voor u klaar op ons terrein.

 

De beste zorg voor uw camper of caravan
 

Campers en caravans hebben uiteraard ook regelmatig onderhoud nodig. Zo moet de airco in topconditie zijn als u comfortabel wilt reizen. Moet uw camper APK gekeurd worden? Wij regelen het graag voor u. Ook schades aan caravans en campers herstellen wij snel en vakkundig in onze eigen werkplaats. Voor alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties kunt u het hele jaar door bij onze specialisten terecht. Of u nu komt om een caravan te kopen, of om een camper te huren, wij zijn pas tevreden als u het ook bent.