Caravan en camper schadeherstel

Vooraanzicht vestiging Frans Stokman

Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats waar een compleet serviceteam 12 maanden per jaar voor u klaar staat.

Wat voor schade u ook heeft aan uw caravan of camper, u kunt altijd bij ons terecht.
 

Correcte schadeafhandeling 

Mocht u schade hebben met uw caravan of camper, dan is dit vervelend genoeg. Wij zorgen voor een correcte schadeafhandeling met behoud van de fabrieksgarantie. Voor u een zorg minder.

Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zelf zaken mee doen, de keuze blijft altijd aan u. Breng daarom uw caravan of camper voor schadeherstel naar zijn thuishaven, Frans Stokman b.v.

RE-CAMP Camperherstel

Heeft u schade aan uw camper of caravan? Kies dan voor een professionele RE-CAMP hersteller! RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel is een landelijke samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper en caravan schadeherstellers. RE-CAMP staat voor een zeer vakkundig en snel schadeherstel van uw camper of caravan met 10 jaar garantie! Partners van RE-CAMP zijn o.a. Camper Verzekerd, NH1816 en NKC. Frans Stokman BV verzorgt RE-CAMP schadeherstel voor uw camper, maar via een andere maatschappij bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons!

Maak direct een afspraak om de schade aan uw caravan of camper vakkundig te laten herstellen:

Plan een afspraak 


 


Schadeherstel caravan en camper