Algemene condities caravan huren

Showroom huurcaravans

Caravan huren Algemene Condities

De algemene condities met betrekking tot het huren van een caravan bij ons zijn als volgt:

Minimale huurperiode

In het hoogseizoen hebben wij een minimale huurperiode van 2 weken. Buiten het seizoen is de minimale huurperiode een week. 
Wij verhuren van vrijdag tot vrijdag.

Afhalen en terugbrengen

Het ophalen en terugbrengen van de caravan gebeurt over het algemeen op vrijdagen. Voor het ophalen hebben wij de vrijdag middag ingepland. De praktische kanten van de gehuurde caravan wordt dan uitvoerig met u besproken. Houd daarom rekening met 45 minuten aflevertijd. In sommige gevallen is het mogelijk om de caravan eerder op te halen, dit kunnen wij helaas niet garanderen voor elke caravan. Bel voor de eventuele mogelijkheden. Voor een optimale voorbereiding, raden wij u aan om onze verhuurvideo te bekijken.

Betaling

Als u een annuleringsverzekering afsluit, vragen we u de helft van het totale huurbedrag binnen twee maanden na reservering naar ons over te maken. Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 weken voor aflevering te zijn voldaan.

Bij het niet afsluiten van een annuleringsverzekering dient de gehele huursom binnen 30 dagen volledig te worden voldaan.

Waarborgsom en eigen risico

De waarborgsom bedraagt €400,- U kunt dit bedrag vooraf overmaken, contant bij ons voldoen op per pin bij het ophalen van de caravan. Dit bedrag is tevens het eigen risico bij schade aan de caravan.

Bij tijdig, correct en schoon inleveren van de caravan krijgt u de waarborgsom binnen 2 weken via de bank terug. 
 

Advies

  • Houd er rekening mee dat al onze caravans met 13-polig Jaeger elektra aansluiting zijn uitgerust. Wij raden dit aan in verband met het verplichte mistachterlicht. Controleer of de auto deze aansluiting heeft. 
  • De caravans zijn verzekerd voor schade, uw eigen risico bedraagt € 400,-. 
  • Als u met de caravan gaat rijden heeft u een extra set spiegels nodig. Deze spiegels, die op uw huidige autospiegels kunnen worden bevestigd, verhuren wij voor €10 per week. 
  • Wij leveren een zeer nette en schone caravan af en verwachten deze ook weer schoon terug. U dient de caravan van binnen schoon te maken en tevens het cassettetoilet en de watertank leeg en schoon te maken. Anders zijn wij helaas genoodzaakt u schoonmaakkosten in rekening te brengen.

Enkele tips

Kijk op uw groene kaart of het gebruik van een aanhanger is aangetekend. Indien u naar bepaalde landen binnen Europa reist dient u een extra groene kaart via uw autoverzekering aan te vragen. Neem contact op met uw verzekeraar of dit voor u geldt.
 

Annuleringsvoorwaarden

Mocht u uw huur onverhoopt moeten annuleren, dan houden wij de annuleringsvoorwaarden van de BOVAG aan. Deze annuleringsvoorwaarden treft u hier aan.