Renault Captur Helly Hansen vanaf € 20.990,-


 
SCHIPHOL-RIJK – De Nederlandse Renault-dealers maken zich op voor de komst van de Renault Captur Helly Hansen. Deze speciale uitvoering is ontwikkeld in samenwerking met het bekende, gelijknamige Noorse kledingmerk. De Série Limitée Helly Hansen heeft een avontuurlijke uitstraling en een riante uitrusting. Het is bovendien de eerste Renault Captur met het tractiecontrolesysteem Extended Grip. De Captur Helly Hansen wordt in beperkte oplage geproduceerd en is nu leverbaar vanaf € 20.990,- (incl. BTW en BPM).

De Renault Captur Série Limitée Helly Hansen is een extra stoere, rijk uitgeruste versie op basis van de Dynamique-uitvoering. Hij is voorzien van onder meer beschermplaten onder de voor- en achterbumper, lichtmetalen 17-inchwielen met ‘Black Diamond’-effect, privacy glass en HH-logo’s op de voorschermen. De uitrusting is uitgebreid met onder meer parkeersensoren, elektrisch inklapbare buitenspiegels en specifieke hoogwaardige stoelbekleding en interieurafwerking.
De Helly Hansen-uitvoering is ook de enige Captur die is voorzien van Extended Grip. Dit geavanceerde tractiecontrolesysteem biedt drie standen (Normale Weg, Onverharde Weg en Expert) voor optimale grip in álle omstandigheden.

Twee benzine-uitvoeringen
De Renault Captur Helly Hansen is er in twee benzine-uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 20.990,- voor de versie met de Energy TCe 90 S&S. In combinatie met de TCe 120 met standaard EDC-automaat is hij er voor prijzen vanaf € 24.190,-. Beide hebben een meerprijs van € 700,- ten opzichte van de Dynamique-uitvoering, terwijl de meerwaarde zo’n € 1.500,- bedraagt. De Helly Hansen is naar wens leverbaar in de carrosseriekleur Rouge Flamme, die exclusief aan deze uitvoering is voorbehouden. De eerste exemplaren staan vanaf heden bij de Renault dealer in de showroom.

Meer nieuws

18 Dec

Sneak Preview Talisman en Mégane

In de loop van 2016 presenteert Renault de geheel nieuwe Mégane en Talisman. &n...

09 Sep

De nieuwe Renault Mégane

SCHIPHOL-RIJK – In de twintig jaar sinds de introductie van de eerste generatie...

01 Sep

de Nieuwe Talisman Estate...

Renault presenteert de nieuwe Talisman Estate. Evenals de op 6 juli onthulde sedanvers...

02 Jun

Prijzen en Informatie nieuwe Kadjar

Verken nieuwe avonturen met de Renault Kadjar Kruip achter het stuurwiel van de nieuwe...

27 Mei

De nieuwe Renault Espace

Alles verandert met de nieuwe Renault Espace. Schitterende lijnen in een krachtig en vl...

03 Apr

Vanaf April geen Koopavond meer

Na 33 jaar is er bij ons een einde gekomen aan de koopavond. In plaats daarvan zijn we...

09 Maa

Renault Kadjar: verleidelijke crossover

  SCHIPHOL-RIJK - Na de onthulling van de Renault Kadjar op 2 februari jl, presen...

22 Jan

*NIEUW* RENAULT PRIVATE LEASE

Renault private lease Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor &ea...