Weinsberg Pepper modeljaar 2019, € 65.830,- all-in ! 

De succesvolle Weinsberg CaraCompact is vanaf heden verkrijgbaar in een speciale uitvoering: Weinsberg Edition ‘Pepper’. Deze camper combineert reislust met comfort en is voorzien van vele extra’s. Het meest speciale aan deze uitvoering van de CaraCompact is de combinatie van vele extra’s én een prijsvoordeel van ca. €16.106.
 

Standaard uitgerust met diverse extra’s

Weinsberg Pepper

Uw nieuwe Weinsberg Pepper is standaard uitgerust met een cassetteluifel, navigatiesysteem, cruise-control, volautomatisch antennesysteem incl. 21,5″LED TV, airco in de cabine, extra deur in de garagebox, indirecte sfeerverlichting en achteruitrijcamera. Tevens zijn de twee stoelen in hoogte verstelbaar en draaibaar. Sinds modeljaar 2019 is daar het volgende nog aan toegevoegd: 160 pk 2.0 HDI motor, Remis cabineverduistering en de nieuwste Weinsberg opbouw deur. Kortom, nog completer!
 

Leverbaar in twee indelingen

In deze camper kunt u heerlijk slapen én ruim wonen. De Weinsberg Pepper is leverbaar in twee indelingen die allebei 6,47m lang zijn.

  • CaraCompact 600MG
    4 zitplaatsen en achterin een dwars geplaatst tweepersoonsbed met 3e slaapplaats op het bankje voorin.
  • CaraCompact 600MEG
    2 slaapplaatsen, waarbij er achterin de camper 2 enkele bedden zijn.

Beide modellen zijn voorzien van een compleet uitgevoerde keuken met 3-pits kookplaat, RVS-werkblad en spoelbak. Alsmede een koelkast. De ruime badkamer beschikt over een keramisch cassettetoilet en een douche. Kortom, in elke Weinsberg Pepper kunt u heerlijk slapen én ruim wonen.

In 2020 vervalt de indeling 600MG, met het dwarse bed. Hiervoor komt de indeling 600MF in de plaats. Deze indeling beschikt over een Frans bed. 
 
Beschikbaar bij Frans Stokman!
Bij Frans Stokman hebben we de Weinsberg Pepper 600 MEG in onze showroom staan!

Liever eerst huren?

Overweegt u de aanschaf van dit type camper, maar wilt u eerst een keertje 'proberen'? We hebben beide indelingen van de Weinsberg Pepper toegevoegd aan onze vloot van huurcampers. Dankzij de geweldige uitrusting en fijne details wordt je vakantie iets heel bijzonders.
 
Bekijk onderstaand een video, de indelingen, specificaties en prachtige foto's:

 
Weinsberg CaraCompact EDITION [PEPPER] 600MG à € 65.830,- all-in
Weinsberg CaraCompact EDITION [PEPPER] 600MEG à € 65.830 all-in