Camperverhuur nabij Schagen

Camper huren bij Frans Stokman

Frans Stokman biedt u de mogelijkheid om een caravan of camper te huren in de buurt van Schagen. Het gaat altijd om de verhuur van zo goed als nieuwe campers. Deze zijn namelijk niet ouder dan twee jaar. Het is ideaal om een camper te huren als u nog niet toe bent aan het kopen van een rijdend vakantiehuis op wielen. Tijdens een campervakantie ervaart u alle vrijheid en kunt u van bestemming naar bestemming reizen.

Camperverhuur nabij Schagen

U kunt een caravan of camper huren in de regio Schagen bij Frans Stokman en zelfs online het aanbod, beschikbaarheid en de tarieven van de huurcampers bekijken. Wanneer u besluit om bij ons een camper te huren dan kunt u op het moment van vertrek uw auto parkeren op ons afgesloten parkeerterrein.

Nieuwe en tweedehands camper kopen

Naast dat wij u de gelegenheid bieden om een camper te huren nabij Schagen kunt u bij Frans Stokman ook terecht voor de aanschaf van nieuwe campers, tweedehands campers en voor tweedehandse caravans. Wij hebben een breed en divers aanbod beschikbaar. Wij voeren ook APK, onderhoudswerkzaamheden en montage van accessoires uit. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard op de caravanboulevard en bedienen klanten uit heel Noord-Holland.

Bekijk onze huurcampers, tarieven en beschikbaarheid         


 

Camper huren schagen